Karácsonyfává változtatnak egy forgalmas magyar hidat - videó

Karácsonyfát megjelenítő díszkivilágításban a Megyeri-híd
Budapest, 2022. december 24. Karácsonyfát megjelenítő díszkivilágítás a Megyeri-híd pilonjain 2022. december 24-én. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az ünnep három napján, immár hagyományt teremtve második alkalommal alakította át díszkivilágítással karácsonyfává az M0-s autóúton található Megyeri-hidat. A két, egyenként 100 méter magas karácsonyfa a legmagasabb az országban. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Folytatódik a már hagyománnyá vált karácsonyi attrakció, most decemberben már harmadjára változtatják az ország legnagyobb karácsonyfájává a Megyeri hidat.
Vágólapra másolva!

Az M0-s autóúton található Megyeri hídon idén még hosszabb ideig, december 3-31. között gyönyörködhetnek a karácsonyimádók a nem mindennapi ünnepi látványosságban. A közvilágítást leszámítva a híd összes világító berendezésén, fényforrásán speciális zöld fólia használatával változtatja át a társaság a népszerű hidat, ezzel a híd mindkét pilonját zöldellő, 100 méter magas karácsonyfává varázsolva.

December 17-27. között mind a két pilonra, annak budai és pesti oldalára is csillag csúcsdísz kerül robotlámpák segítségével. Szintén ezen időszak alatt a budai és pesti pilon középső, üveges részén speciális díszfényeket is kihelyeznek majd.

Aki fotózni szeretne, az ne vezetés közben tegye, hanem a 2-es főút felől közelítse meg a hidat, a pesti hídfő alatti részen keresztül pedig biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is eljuthat a helyszínre.

A cikket támogatta a Pepco. Érezhető minőség, szerethető áron.