A strandon száguldott a terepjáró, amikor megtörtént, amire senki nem számított

Vágólapra másolva!
Egy hirtelen kormánymozdulat elég volt, hogy megtörténjen a baj.
Vágólapra másolva!
Fotó: Carscoops

Valaki felvette a kuvaiti Abu Al Hasaniya strandon, ahogy egy kék-fehér Toyota FJ Cruiser a homokban halad. Kezdetben a terepjáró lassan megy, nagyon közel a vízhez, a sofőr pedig valamiért kinyitja az ajtót. Röviddel ezután az látható, ahogy a jármű felgyorsul, és bal oldali kerekei a vízben haladnak. A sofőr rángatja a kormányt, élvezi a vezetést, aztán egy hirtelen kanyarodás miatt a Toyota felborul az egyenetlen, homokos terepen.

A vérfagyasztó pillanat az, amikor a bekötetlen sofőr egy hátraszaltóval kirepül a kocsiból,

 miközben az a levegőben pörög. A férfi a centripetális erő hatására körülbelül öt méter magasságban úszik a levegőben, majd a sekély vízben landol. A nagy csobbanást követően láthatjuk azt is, ahogy a partra sántikál.

Míg a 34 éves sofőr kisebb sérülésekkel megúszta a látványos balesetet, ugyanez nem mondható el a Toyota FJ Cruiserről, amely elég rossz állapotban maradt: kétszer is felborult, mielőtt az oldalára dőlt, a karosszériája súlyosan megsérült. Tekintettel arra, hogy a belső terét teljesen elöntötte a sós víz, a járművet nagy valószínűséggel totálkárosnak ítélték. Az Arab Times szerint már a tengerbe sodorta a víz, amikor a kuvaiti hatóságok a helyszínre érkeztek. A tűzoltók húzták ki a vízből a szerencsétlen Toyotát, amelyet aztán a rendőrség lefoglalt.