Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Összevissza törte a BMW-jét Békésben, nem akármilyen mesét próbált beadni a rendőröknek - fotók

Vágólapra másolva!
Forgalomból kivont autóval, részegen ment neki több mindennek egy férfi Nagykamaráson. Megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy nem ő volt, de nem sikerült neki.
Vágólapra másolva!

Kistraktor után kapcsolt vetőgépnek ütközött egy BMW május 21-én délután Nagykamaráson, az Árpád utcában. Szerencsére a traktor vezetője nem sérült meg, de az autós ezt nem tudhatta, mert a baleset után megállás nélkül elhajtott. A traktoros félrehúzódott, és a rendőröknek elmondta, hogy milyen színű, márkájú kocsi volt, és a vezetőről is tudott információt adni.

A rendőrök percekkel később otthon találták a férfit, aki elmesélte, hogy az autót külföldieknek adta kölcsön. Az indítókulcs viszont nála volt, a kocsi pedig a háza udvarán állt még meleg motorháztetővel. A külföldiek, akiket emlegetett, sehol nem voltak, és a traktoros által adott személyleírás is egyértelműen ráillett.

Megszondáztatták a mesemondót, és az alkoholteszter olyan magas értéket mutatott, hogy az már az ittas járművezetésnél bűncselekmény. Közben kiderült, hogy a forgalomból kivont kocsival a Damjanich utcában egy bokornak és egy villanyoszlopnak is nekiment, erről árulkodtak a helyszínen maradt törmelékek.

A rendőrök büntető- és szabálysértési eljárást is indítottak a nagykamarási férfi ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről