Millenium a házban!

Vágólapra másolva!
House-imádóknak kötelező: nemrég megjelent Bárány A. és Jován legújabb mixlemeze, a Dark&Blue Millenium sorozat második része. Előremutató, sőt trendalakító lemezként definiálja művét a két dj, és kis belehallgatás után egyértelműen így definiáljuk mi is. De tudod mit? Nyerd meg a cédét, és definiáld Te! :-)
Vágólapra másolva!

House-imádóknak kötelező: nemrég megjelent Bárány A. és Jován legújabb mixlemeze, a Dark&Blue Millenium sorozat második része. Előremutató, sőt trendalakító lemezként definiálja művét a két dj, és kis belehallgatás után egyértelműen így definiáljuk mi is. De tudod mit? Nyerd meg a cédét, és definiáld Te! :-)

A lemezen a már ismert slágerek (Martin Solveig - Rockin Music, Dr. Kucho -Belmondo Rulez, Deux - Sometimes, Moloko - Forever more) mellett számos olyan dal is szerepel, amik csak most válnak, (Paul Jackson - Push, Kings Of Tomorrow - Dreams) vagy az idei nyár folyamán fognak slágerré válni (DJ Jani & Ian Carey - Drop The Wibe, DJ Errik - We Feel The Same).

A Dark&Blue válogatáslemezek már bizonyítottak, ez a lemez sem lesz kivétel, könnyen a 2004-es év egyik elengedhetetlen dance lemezévé válhat. A külföldi nóták mellett végre saját lemezükön is hallható Bárány és Jován Perfect Harmony című saját szerzeménye is, rögtön két változatban. A Perfect Harmony instrumentális verziója még a tavalyi Parádéra készült, a srácok most felvették ennek a vokál sávjait is.

Ha kíváncsi vagy idén nyáron mire táncolnak majd a house-őrültek, játssz velünk, és nyerj egyet a lemezből Te is.

Kérdésünk: hányadik a sorban ez a lemez a Dark & Blue válogatásalbumok között?

A helyes válaszokat (névvel és postacímmel együtt) ide küldhetitek, a beküldők között 5 db cédét sorsolunk ki. Beküldési határidő: július 30., sorsolás augusztus 1-én. Hajrá!