Vágólapra másolva!
Termékbemutatók, sajtótájékoztatók
Vágólapra másolva!

Külön figyelmet fordítottunk egy minden kívánalmat tökéletesen kielégítő technikai háttér kialakítására, melynek segítségével akár 100 fős sajtótájékoztatókra, termék-, vagy cég-bemutatókra állunk rendelkezésükre. A ringet színpaddá átalakítva tarthatja meg beszédjét, mutathatja be Powerpoint prezentációját, melyet az óriáskivetítőn megjelenítünk. Eközben videón, CD-n, vagy akár DVD-n lejátszhatja terméke reklámfilmjét, melyet az étterem összes televízióján kivetíthetünk. A bemutatón használhatja csúcssebességű Internet elérésünket is. Külön említést érdemel az a lehetőség, hogy sajtótájékoztatójukat az Interneten élő adásban közvetítsük, lehetővé téve ezáltal Önöknek, hogy bemutatójukat az ország, sőt a nagyvilág bármely pontján élőben kísérjék figyelemmel.

Amíg Önök a hátsó teremben tájékoztatójukat tartják, kollégáink a körteremben előkészítik a minden igényszintet kielégíteni tudó svédasztalos fogadásukat.

Ha pedig cégük ünnepségét kívánják nálunk tartani, a tánc alá valót koncert szintű hangfalainkon vagy D.J.-nk, vagy akár egy élő zenekar a ringből szolgáltathatja.