Vágólapra másolva!
A Red Bull csapatánál egy nő vádolta meg a csapatvezetőt, Christian Hornert nem megfelelő viselkedéssel. A független vizsgálat elméletileg már lezárult, ezt követően azonban a nőt küldték el kényszerszabadságra, aki a hírek szerint nem viseli mindezt túl jól.

A brit sajtó természetesen mindent megtesz azért, hogy az érintett hölgyet szóra bírja, de egyelőre nem osztotta meg a nyilvánossággal a történetét. Horner eközben folyamatosan tagadja, hogy bármi rosszat tett volna, miközben többen arra szólították fel, mondjon le a csapatvezetői pozícióról. A hírek szerint az ügyben érintett nőt fizetett szabadságra küldték, ami ellen panasszal élt, és a hölgy egy ismerőse szerint nagyot csalódott a vezetőkben a Daily Star beszámolója szerint.

F1 Saudi Arabian Grand Prix 2024
Christian Hornernek még mindig sok kérdésre kellene választ adnia
Fotó: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

„Nagyon csalódott a történtek után, pláne azt követően, hogy ő mindent az előírásoknak megfelelően tett. A problémáját tapintatosan jelezte, mindent jól csinált, de úgy érzi, hogy cserben hagyták. Azt követően függesztették fel, hogy mindent a szabályok szerint tett. Nagyon szereti a munkáját és a sportágban is nagyra értékelik, ezért még fájóbb a történet. Nem támogatták, ami miatt nagyot csalódott a munkaadójában” – mondta az állítólagos ismerős, aki szerint a független vizsgálat Hornert tisztázta, míg az ártatlan felet függesztették fel.

A barát szerint a Red Bullnak még sok kérdésre kellene választ adnia, és arról is beszélt, hogy a történtek ellenére a hölgy egyelőre biztosan nem fog megszólalni.

 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.