Vágólapra másolva!
Geri Halliwell, a Red Bull szexbotrányba keveredett csapatfőnökének, Christian Hornernek a felesége azon dolgozik, hogy átvészelje férje jelenlegi botrányát, ezért minden bizonnyal nem tér vissza a Spice Girls 30. évfordulós jubileumi turnéjára.

Mel B, az öttagú lány zenekar "Scary Spice" becenévre hallgató tagja elárult, hogy rendkívül szomorú Geri Halliwell miatt, mivel a férje hírnevének romlása komoly hatással van egykori barátnőjére. 

Hornerre komoly nyomás nehezedik, miután kiszivárgott egy rakás szexuális tartalmú sms, amelyet állítólag egy alkalmazottjának küldött a Red Bull csapatfőnöke

Christian Horner és Geri Halliwell kéz a kézben jelentek meg a legutóbbi Forma-1-es hétvégén
Fotó: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

Horner mindig is tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, végül a Red Bullnál lefolytatott belső vizsgálat is tisztázta az 50 éves csapatvezetőt. Ennek ellenére a felesége, Geri Halliwell rendkívül mérges a történtek miatt.

Amikor az ember ilyesmin megy keresztül, szüksége van a barátaira és a családjára, és mi mindannyian támogatjuk őt. Nagyon szomorú vagyok Geri miatt

 – mondta Melanie Brown a Good Morning Britain című pocastműsorban. 

Christian Horner és Geri Halliwell a hétvégén Dzsiddában mutatkoztak kéz a kézben a Forma-1-es hétvégén. A korábbi popsztár a Red Bull belső drámája ellenére a helyszínen szurkolta végig a Red Bull és Max Verstappen újabb elsöprő győzelmét. 

A nagy összeborulás azonban minden bizonnyal csak a látszat. Ha minden rendben lenne Horner és Geri Halliwell házasságával, akkor az énekesnő nem gondolta volna meg magát azzal kapcsolatban, hogy részt vegyen a Spice Girls 30. évfordulós jubileumi turnéján.

Úgy tűnik, Geri Halliwell nem tér visza a Spice Girlsbe
Fotó: AFP

„A harmincadik évnek egy különleges pillanatnak kellene lennie, hogy legyen számára. 

Az, hogy meggondolta magát, mutatja, hogy mennyire zaklatott állapotban van. Most arra koncentrál, hogy mindent helyrehozzon, ezért nem akar feltűnést kelteni

 – mondta egy informátor a Daily Mailnek.