Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOSzínészek körében egyre nagyobb divat éneklésbe fogni és saját albumot kiadni. Nicole Kidmannek és Kate Winsletnek már sikerült, Catherine Zeta-Jones és Renée Zellweger pedig egy világhírű musical, a Chicago megfilmesített változatában debütál énekesnőként. A legújabb kísérletet Penlope Cruz tette, aki nemrég készült el első maxilemezével.

A 28 éves színésznő bevallotta, hogy nagyon izgult az első hangfelvétel előtt, mert még sosem hallotta a hangját lemezen. Amikor először nyitotta a száját dalra, egy hang sem jött ki belőle, mert hirtelen úgy érezte, mintha meztelen volna. Pedig a stúdiófelvétel előtt két hónapig járt énekórákra.

A Joan Manuel Serrattal közösen énekelt szám azon a maxilemezen jelenik meg, melynek bevételei a Serrat alapítvány számlájára folynak be. A jótékonysági szervezet hajléktalan indiaiak élelmezését, orvosi ellátását, taníttatását és menedékhez jutását segíti.

KI a legszebb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32880

Penelope Cruz a felvételek során annyira belejött az éneklésbe, hogy azt tervezi, hamarosan egy egész abummal jelentkezik. Addig azonban még több filmes munka vár rá. 2003-ban forgatja a Luc Besson égisze alatt készülő Tulipános Fanfan című filmremake-et; majd Jude Law-val játszik Dr. Jekyll és Mr. Hyde történetének legújabb feldolgozásában; és végül szerepet vállalt a Masked & Anonymus című amerikai szuperprodukcióban is, rangos sztárparádé tagjaként.

Arra a kérdésre pedig, hogy mindemellett hogy jut ideje a magánéletre, így válaszolt: "Tommal mindig találunk időt egymás számára, akár filmezünk, akár nem."

Korábban:
Penelope és Tom még nem akarnak gyereket
Cruz nem beszél Cruise-ról