Angelina Jolie eltávolíttatja Billyt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie úgy döntött: végleg megszabadul férje, Billy Bob Thornton emlékétől. A Tomb Raider-filmek főszereplője még Billyvel kötött házasságának fénykorában tetováltatta a karjára férje nevét. Azóta a pár külön él, Angelina pedig válókeresetet adott be férje ellen.

Az, hogy mi lesz a sorsa a színésznő elhíresült tetoválásának, már régóta találgatásokra buzdította a sajtót. Angelina nemrégiben alapozóval fedte el az ominózus tetoválást, pontosabban annak maradványait, amikor ujjatlan ruhában jelent meg a brit filmes díj, a Bafta idei díjkiosztó ünnepségén. Angelina ugyanis egy rutinműtétnek számító, lézeres beavatkozással végleg megszabadul Billy névjegyétől. "Túl vagyok a történteken. Ezért akarom eltávolíttatni. Már csak halvány nyomai maradtak, és hamarosan ez is eltűnik majd" - nyilatkozta a színésznő.

Angelina Jolie honlapjahttp://members.aol.com/g201776/angelina.htmKi a legszexibb nő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30672

A pár házassága akkor romlott meg, amikor a hányatott sorsú színésznő kérésére örökbe fogadtak egy kambodzsai kisfiút, Maddoxot. Billy úgy érezte, felesége minden szabad idejét a kisfiúnak szenteli, miközben egyre inkább elhanyagolja őt, ezért gyakran kimaradozott otthonról, és különféle nőügyekbe keveredett, amelyek híre természetesen feleségéhez is elért.