Amerikai pite 3: eleddig a legordenárébb

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A brit Radio 1-nek nyilatkozva Sean William Scott, az Amerikai pite Stiflerje nem csak saját szerepéről, de a film egyes jeleneteiről is hajlandó volt nyilatkozni, miután kijelentette: "az Amerikai pite 3 eleddig a legordenárébb darab". Elmondása szerint az esküvő mellett rengeteg szexjelenet, egy tolószékbe kényszerült nagyi, egy ostoba kutya és "jó kis táborozós ökörségek" gondoskodnak arról, hogy a harmadik epizód megérdemelje a műfajában megtisztelőnek számító jelzőt.

"Stifler persze itt is nagyokat alakít, iszonyú kínos helyzetekbe keverve magát. A tervek szerint neki kell beszereznie a jegygyűrűt, melyet egy ádáz kutya elragad és lenyel, s persze igen ramaty állapotban lehet csak visszanyerni belőle."

Eközben az esküvő sztárjai igyekeznek kizárni a pite átkát életükből. Jason Biggst például szorongás fogja el, ha nyilvános vécében tartózkodik. "Ha mondjuk egy bevásárlóközpontban bemegyek a mellékhelyiségbe, mindig a zárható fülkébe menekülök, a piszoárt messzire elkerülöm. A pités filmekben ugyanis túl sokszor láthatott a közönség piszoár használata közben, ezért hiába álcázom magam, ebben a jellegzetes szituációban fel szoktak ismerni. Ugye áll az ember a fajansz előtt, pontosan céloz, elmélyülten csurgat, és akkor hirtelen hátba vágja valaki, üvöltve, hogy 'Helló, megismerlek ám a filmből! Tök állat voltál!'. Na, ezt nem kívánom senkinek..."

Az esküvő arája, Alyson Hannigan ezzel szemben követi az általa alakított filmbeli figura jó példáját: férjhez megy barátjához, Alexis Denisofhoz. "Alexis felmenői hamisítatlan oroszok - meséli az ifjú színésznő -, ezért elhatároztuk, hogy egy szép gesztussal oroszos jellegűvé tesszük az ünnepi eseményt. Irtó sok vodkát fogunk inni!" Alison arról is gondoskodott, hogy a mulatságot ne zavarhassák meg lesifotósok. "Nagyon ki van ám találva! Azon a hétvégén esküszünk, amikor Jennifer Lopez és Ben Affleck, úgyhogy az összes paparazzo náluk fog nyüzsögni, minket meg majd szépen békén hagynak!"

Az Amerikai pite - Az esküvő hazai bemutatójára 2003. szeptember 25-én kerül sor.