Meg Ryan szerelemre vágyik

A 43 éves színésznő Dennis Quaidtől való válása óta egyedül él. Bár saját állítása szerint élvezi a függetlenséget, nagyon vágyik már egy új társra s talán egy közös kisbabára is.

Meg Ryan nemrégiben azt nyilatkozta, nagyon szeretne még egy gyermeket, lehetőleg kislányt. A színésznő már jó ideje egyedül él kisfiával, a 11 éves Jackkel, és bár azt állítja, évezi a függetlenséget, nagyon szeretne végre újra szerelmes lenni.

"Szeretek egyedül lenni, és jó néhány érdekes férfival találkoztam a válásom óta, de most is hiszek abban, hogy megtalálhatom a szerelmet. Még mindig keresem a hozzám illő férfit" - nyilatkozta a 43 éves színésznő, aki szerint az ideáljának "nagyon becsületesnek kell lennie. Szeretem, ha egy férfi betartja a szavát. Szerintem ez egy rendkívül szexi tulajdonság."

A nemrégiben megállapodott ausztrál szívtipró, Russell Crowe egykori szerelme azt is bevallotta, szeretne még egy gyermeket. "Nagyon vágyom még egy gyerekre, egy kislányra. De ha másképp alakul a dolog, hát úgy is jó."

KAPCSOLÓDÓ CIKK