Bankot rabol a két tüzes szépség

2004.08.18. 9:18
Egy új filmben Hollywood két legforróvérűbb színésznője, Salma Hayek és Penélope Cruz összefognak, hogy együtt könnyítsék meg néhány pénzintézet széfjét.

A két spanyol ajkú szépség mackósnak csap fel a Bandidas című western-vígjátékban, amelyet egy mexikói kisvárosban, a festői Real de Catorcében kezdenek el forgatni néhány hét múlva. Ugyanitt vették fel a Julia Roberts és Brad Pitt főszereplésével készült A mexikói című alkotást is.

A 38 éves mexikói születésű Salma és a 30 éves spanyol származású Penélope bizonyára élvezni fogják a közös munkát, ugyanis a két hölgy régóta tartó szoros barátságban van egymással, gyakran láthatóak a pletykalapok lapjain, amint együtt járják Hollywood elegáns üzleteit, bevásárlóközpontjait.

A két bombázó új filmjéről eleddig nem derült ki több információ, de bizonyára a hölgynézőknek sem lesz majd okuk a panaszra, Salma és Penélope ugyanis általában igen jóképű partnereket kap a filmvásznon. Hayek kisasszony legutóbb Colin Farrell-lel és Pierce Brosnannel forgatta együtt az Ask the Dust című kalandfilmet, illetve az After the Sunset című romantikus bűnügyi drámát, míg Tom Cruise egykori kedvese a Fiennes testvérekkel, Josephfel és Ralphfel lesz látható a közeli jövőben a két brit férfiú nővére, Martha által írt és rendezett Chromophobia című drámában.

A Bandidas előreláthatóan 2005-ben kerül majd a mozikba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK