Forog az Elemi ösztön 2

Vágólapra másolva!
Harry Potter egyik tanárával, a Swimming Pool írónőjével és egy angol futballsztárral egészült ki az Elemi ösztön 2 színészgárdája. A hatalmas népszerűségnek örvendő erotikus thriller folytatását a héten kezdték forgatni Londonban a még mindig gyönyörű Sharon Stone és a gyakorlatilag ismeretlen David Morrissey főszereplésével.
Vágólapra másolva!

Egy kudarcba fulladt öt évvel ezelőtti próbálkozás és hosszú pereskedés után végre sínre került az Elemi ösztön folytatása. A Basic Instinct 2 - Risk Addiction című thrillerben Sharon Stone David Morrisseyt igézi meg, aki a Corelli kapitány mandolinjá-ban, a Hilary és Jackie című drámában és a Leány gyöngy fülbevalóval-ban szerepelt. A negyvenegy éves színész húsz évvel fiatalabb elődjénél, Michael Douglasnél, ugyanis az ötven felé közeledő Stone mindenképpen ifjabb partnert szeretett volna az Elemi ösztön folytatásában.

A Sakál-t és a Rob Roy-t jegyző Michael Caton-Jones filmjében a jégcsákányos gyilkosságba keveredett ellenállhatatlan írónő, Catherine Trammel Londonba költözik, de ott ismét meggyűlik a baja a rendőrséggel. Megismerkedik a Scotland Yard kriminálpszichológusával, aki az első rész Michael Douglas által megformált nyomozójához hasonlóan menthetetlenül a gyönyörű és veszedelmes nő hatása alá kerül.

Charlotte Rampling alakítja Morissey karakterének pszichiáter barátnőjét. A színésznő Francois Ozonnak az [origo] tékában is megtekinthető Swimming Pool című filmjéből és a Kémjátszmá-ból lehet ismerős. Rendőrt játszik David Thewlist, akit a Harry Potter és az azkabani fogoly-ban, a Gengszterek gengszteré-ben és a Hét év Tibetben című filmben láthattunk korábban.

Stan Collymore, az egykori futballsztár is feltűnik az Elemi ösztön folytatásában egy mellékszerep erejéig. A Sun és a Daily Mirror értesülései szerint az Aston Villa és a Liverpool góllövőjének színészi képességeit csak a nyitójelenetben csodálhatjuk meg, mivel karakterét rögtön a film elején megölik. A forgatás ezen a héten kezdődik Londonban, a film leghamarabb 2006 elejére készülhet el.