Itt az új Harry Potter-film első előzetese

Vágólapra másolva!
A negyedik Harry Potter-film teaser előzetesének szombati televíziós premierje után most már a világhálóról is letölthető a Harry Potter és a Tűz serlegéhez készült első kedvcsináló.
Vágólapra másolva!

A Harry Potter és a Tűz serlege első előzetese már letölthető az internetről. A heroikus zenével kísért kedvcsinálóban visszajátszásokat láthatunk a korábbi filmekből a három főszereplőről, így nyomon követhetjük változásukat, míg el nem érik jelenlegi külsejüket.

A fiúk most gombafrizurát viselnek, Hermione pedig királynői szépségű ifjú hölggyé érett. Az előzetes betekintést enged a varázslótanoncok versenyébe, amelyben Harry is részt vesz. Láthatunk néhány nehezebb próbatételt, Potternek meggyűlik a baja egy tűzokádó sárkánnyal és egy bizarr külsejű víz alatt lénnyel.

Az ellenfelek seregszemléje sem maradt ki az ízelítőből, az elszánt tekintetű versenytársak közt még lány is akad. További érdekesség, hogy az előzetesből ítélve a tekintélyes Dumbledore helyes ki lófarokba fogva viseli a szakállát a negyedik Harry Potter-filmben.

Az előzetest szombaton mutatta be először az ABC amerikai tévécsatorna a Harry Potter és a Titkok kamrája premierje előtt. A Harry Potter és a Tűz serlege november 18-án érkezik meg a mozikba.