Gyereksztár körözte le Kidmant és Bullockot

Vágólapra másolva!
Az Entertainment Weekly nevű amerikai magazin számítása szerint egy tizenegy éves kislány lett Hollywood legsikeresebb színésznője. A Világok harcából ismert Dakota Fanning filmjei az utóbbi négy évben összesen 129 milliárd forintnak megfelelő bevételt hoztak csak Amerikában, ennyi pénzt sem Julia Roberts, sem Nicole Kidman nem tudott összeszedni.
Vágólapra másolva!

Az Entertainment Weekly nevű amerikai magazin összeállította a legsikeresebb hollywoodi színésznők listáját aszerint, hogy az adott sztár 2001 óta készült filmjei mennyit hoztak a konyhára. Az első helyet magasan az alig tizenegy éves Dakota Fanning szerezte meg, aki tizenkét filmet forgatott ez idő alatt, és a vele készült produkciók amerikai összbevétele meghaladja a 360 millió fontot, vagyis a 129 milliárd forintot.

A szőke kislány sikerében valószínűleg az is szerepet játszik, hogy rendszeresen válogatott sztárok oldalán tűnik fel. A Bújócská-ban Robert de Niro, a Világok harcá-ban Tom Cruise, A tűzben edzett férfi-ban Denzel Washington, A macska - Le a kalappal-ban pedig Mike Myers volt a partnere.

Dakota olyan filmcsillagokat előzött meg az Entertainment Weekly listáján, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Sandra Bullock vagy a közismerten hatalmas gázsikat követelő Julia Roberts, akinek a filmjei 116 milliárd forint körüli bevételt értek el.

Dakota kishúga, Elle Fanning még csak hétesztendős, de már kétéves korában feltűnt nővére mellett a Nevem: Sam című filmben, amelyben Sean Penn és Michelle Pfeiffer is játszott. A titkos ajtó-ban Kim Basinger és Jeff Bridges kislányát alakította, és hamarosan a Sötét víz című filmben láthatjuk viszont.