Harry Potterre rámosolyog a szerelem

Vágólapra másolva!
A Harry Potter és a Tűz serlege első, valódi előzetesében végre megpillanthatjuk a lányt, aki elcsavarja a kis Harry fejét. A nemzetközi bemutatásra szánt ízelítőt már le lehet tölteni a világhálóról.
Vágólapra másolva!

Ahogy az a régóta várt filmeknél lenni szokott, a Harry Potter és a Tűz serlegé-nél is minden egyes előzetestől újabb morzsákat kapunk a kész produkcióból. A nemzetközi kedvcsináló azzal örvendezeteti meg a varázslótanonc rajongóit, hogy végre megmutatja Cho Changot, a bájos kis boszorkát, akibe Harry beleszeret.

Az előzetes egy repülő, hófehér pegazusok vontatta hintó lenyűgöző látványával indul, de a középpontban mindvégig a titokzatos verseny áll, ahol Potter képviseli a Roxfortot.

A megmérettetés Hogwartban zajlik, ahol a tanulóknak három veszélyes próbatételt kell kiállniuk. Három rivális varázslóiskola képviselteti magát, a nagy hírű rendezvényre többszáz év kihagyás után kerül ismét sor.

Monumentális tájképekben látjuk a verseny helyszínét, óriási szurkolótömeg hullámzik. Rövid közjátékként bevillan egy báli jelenet keringőző diákokkal, és feltűnik a kedvesen mosolygó Cho Chang, akit a hongkongi származású Katie Leung alakít.

Az utolsó képsorok ismét az életveszélyes versenyhez kapcsolódnak, viszontlátjuk a teaser előzetesből már ismert vízi szörnyet és a sárkányt, aki pusztító tüzet okoz.