Ben Stillerből elhasznált fickó lett

Vágólapra másolva!
A jövőben nők irányítják a világot, akik klónozzák a férfiakat, és kedvük szerint adják-veszik őket. Romantikus sci-fi Emily Mortimerrel, Ben Stillerrel és Jim Carreyvel.
Vágólapra másolva!

Emily Mortimer az egyik legremekebb "felfedezetlen" színésznő, bár itthon is bemutattak számos filmet, amelyben játszott (pl.: A hetedik mennyország, Young Adam), egyelőre még csak hazájában, Angliában örvend szélesebb körű ismertségnek. Nálunk a héten kerül a mozikba Woody Allen legújabb alkotása, a Match Point, amelyben Mortimer egy szerelmi háromszög egyik résztvevőjét alakítja filmbeli férje, Jonathan Rhys Meyers, és riválisa, Scarlett Johansson társaságában.

Úgy tűnik, a Woody Allen szerep elég volt ahhoz, hogy Hollywood is felfigyeljen a barna szépségre: következő szerepét vérbeli sztárfilmben alakítja majd. A Used Guys (Használt fickók) című romantikus sci-fi egy olyan futurisztikus társadalomban játszódik, amelyben a nők tartják kezükben a világ irányítását, a férfiakat pedig klónozzák, és úgy adják-veszik, mint a használt autókat. A sztori két férfi körül bonyolódik, akik, miután tulajdonosaik megszabadultak tőlük, megpróbálják megtalálni a férfiasság elveszített jelentését.

Akármit is jelentsen ez, az biztos, hogy a két fickót Jim Carrey és Ben Stiller alakítja majd. Emily Mortimer egy Michelle nevű nőt formál meg a filmben, aki a többséggel szemben nem békélt meg a férfiklón-vásárlási szokásokkal. Végül mégis megveszi a Ben Stiller által játszott figurát, és amikor jobban megismerik egymást, egymásba szeretnek.

Forrás: [origo]
Jonathan Rhys Meyers és Emily Mortimer a Match Point-ban

A Used Guys-t Jay Roach rendezi, aki az Austin Powers és az Apádra ütök című vígjátékokat készítette. A film gyártója a 20th Century Fox, a forgatás a tervek szerint júniusban kezdődik.