Szex, óvatlanság, videó (18+)

Vágólapra másolva!
Bill Clinton óta tudjuk, hogy az egyik pillanatban jó ötletnek tűnő hancúr később a könnyelmű közszereplő karrierjébe is kerülhet. Fokozott kísértésnek vannak kitéve Hollywood csillagai, legutóbb éppen Colin Farrell ígéretes pályafutása ingott meg egy házivideónak köszönhetően. Elképzelni sem érdemes, hogy még mennyi mocskos sztori rejtve marad előlünk, de az akár szándékosan, akár véletlenül nyilvánosságra került szexbotrányok Polanskitól Paris Hiltonig már kitöltenek egy összeállítást.
Vágólapra másolva!

10. Tom Sizemore: A Született gyilkosok, a Tiszta románc vagy a Szemtől szemben mellékszerepei alapján jobb sorsra érdemes Sizemore már Spielberg Ryan közlegény-ének forgatásán is napi kábítószer-tesztekre volt kényszerítve, de időközben volt felesége (Hollywood madámja, Heidi Fleiss) is beperelte bántalmazásért. Tom remek kiutat eszelt ki a szakadékból: létrehozta saját pornóhonlapját, ahol a kíváncsi szemek különböző hölgyek társaságában csodálhatták meg a telhetetlen 45 éves lihegését. A hírekkel ellentétben nem látható a felvételeken Elizabeth Hurley vagy Paris Hilton, aki "nem emlékszik" arra, hogy valaha is találkozott volna Sizemore-ral.

Forrás: [origo]

Pornó helyett: nézzük meg Sizemore legjobb filmjét, a Tiszta románc-ot, melynek főszereplői lényegesen esztétikusabbak, mint a középkorú önjelölt csődör.

+ + +

9. Pamela Anderson: A guminőtípus kedvelői szexszimbólummá emelték a Baywatch sorozat legbögyösebb vízimentőjét, aki nem okozott csalódást rajongóinak, hiszen számtalanszor közzétette bájait a Playboy hasábjain. Ez önmagában még távolról sem szenzáció, az már annál inkább, hogy a szőke kebelcsoda három nap ismeretség után hozzáment a Mötley Crüe dobosához, Tommy Lee-hez, majd sokadik nászéjszakájukat rögzítették az örökkévalóságnak. A videót állítólag elrabolták a pár házából, de később nem volt kifogásuk ellene, hogy hivatalosan is megjelenjen. Mindenesetre a Live Sex Video-ra keresztelt alkotás még így is értékesebb hozzájárulás a filmtörténelemhez, mint a Barb Wire - Bosszúálló angyal vagy a Horrorra akadva 3.

Forrás: [origo]

Pornó helyett: a Borat-ban Kazahsztán ámokfutó riportere fejébe veszi, hogy megkaparintja feleségül Pamelát (novembertől a magyar mozikban).