Az ősz gyilkos izgibb Halle Berrynél

Vágólapra másolva!
Az amerikai mozinézők a hétvégén a Hitchcock-remake-re szavaztak Halle Berry és Bruce Willis macska-egér harca helyett, a többi premierfilmről pedig tudomást sem vettek.
Vágólapra másolva!

Hat új film került a hétvégén az amerikai mozikba, de ezek közül csak egy kaszált: a Hitchcock Hátsó ablak-ja nyomán készült Disturbia című thriller, amelyben egy házi őrizetre ítélt kamaszfiú unalmában távcsővel kezdi figyelni a szomszédait, és rájön, hogy az egyikük sorozatgyilkos. A 20 millió dollárból készült film három nap alatt 23 milliót hozott.

A Jégi dicsőségünk és A Robinson család titka erősen tartják magukat a toplista második, illetve harmadik helyén: előbbi 17 nap után 90,2 millió dolláros bevételnél tart, utóbbi 72-nél.

A többi premierfilm közül még a Halle Berry és Bruce Willis főszereplésével készült, már nálunk is vetített Vadidegen teljesített legjobban, bár az ebből a filmből befolyó összegek sem repesztették szét a mozik pénztárgépeit: a film 11,5 milliót hozott, mozinként langyos 4321 dollárt.

A bukottak: a Pathfinder: Legend of the Ghost Warrior című kalandfilm 4,8 milliót szedett össze, a Redline című autós akciófilm 4 milliót termelt, az Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters minden bizonnyal azért jutott csak 3 milliós bevételig, mert senki sem bírta megjegyezni a film címét, a Slow Burn című thriller pedig a leggyengébben nyitó filmek toplistájára is felkerült 1163 moziban elért 800 ezres bevételével.