Natalie Portman fenekét is díjazták (18+)

2012.03.06. 20:13

A banánnal Jennifer Aniston bánt a legszexisebben, a legizgalmasabb fenékvájat-villantás Mila Kunisnak jutott tavaly a pucérkodós Oscar-díjakat odaítélő internetes honlap szerint. A site hagyományosan minden évben az Oscar-gála környékén hozza nyilvánosságra a maga elismeréseit, amelyeket olyan lebilincselő kategóriákban hirdet ki, mint a legjobb műmellfogás, leszbimasszázs és nagyibugyi. Susan Sarandon életmű-díjat kapott, Natalie Portman a tangájával tűnt ki.

A mozgóképes pucérkodásra szakosodott Mr. Skin nevű honlap is kiosztotta a maga Oscarjait a napokban. A főbb kategóriákat idén a tévésorozatok dominálták, például a legjobb mellek között Kirsten Dunst Melankólia-béli bolygófürdőzése csak a futottak még részbe tudott bekerülni, ahogy Rooney Mara mellbimbó-piercinggel súlyosbított meztelen debütálása A tetovált lány-ban sem volt elég meggyőző az uraknak.

Forrás: Budapest Film
Kirsten Dunst a Melankólia című filmben

Nicky Whelan is szégyenszemre lemaradt a legjobb újonan pucérkodó színészőnek járó elismerésről, hiába ajánlkozott fel félmeztelenül Owen Wilsonnak az Elhajlási engedély egyik emlékezetes jelenetében. Az alábbiakban azokat a kategóriákat fogjuk ismertetni, amelyekben filmes győzelem született.

Legjobb tangás jelenet: Natalie Portman (Király!)

A tavalyi év legidiótább komédiája sajnos elkerülte a magyar mozikat, de aki járt az interneten 2011-ben, annak biztosan ismerősek ezek a farpofák.


- - -

Legjobb bikinis jelenet: Brooklyn Decker (Kellékfeleség)

A 24 éves fotómodell a tavalyi Legjobb csajok-listánkon a nyolcadik helyig vitte, ebben a sajnálatosan rövid jelenetben egy Bob Marley/Soft Cell mash-up taktusaira, lassított felvételen jön ki a tengerből.


- - -

Legjobb banános jelenet: Jennifer Aniston (Förtelmes főnökök)

A színésznő egy nyalókát és egy hotdog-virslit is a szájába vesz, de csak a banánért kapott elismerést.


- - -

Legjobb fenékvájat-villantás: Mila Kunis (Barátság extrákkal)

Le a kalappal az itészek szemfülessége előtt, mert ha Mila Kunis munkásdekoltázsa egy tizedmásodpercig látható, akkor sokat mondtunk.


- - -

Legjobb műmell-fogdosás: Christine Smith és Cameron Diaz (Rossz tanár)

A Rossz tanár műmellekre áhítozó címszereplője gátlástalanul letaperolja az árut.


- - -

Legparább pucérkodás: Emily Browning (Sleeping Beauty)

Némi magyarázatot érdemes fűzni ehhez a nyugtalanító jelenethez: a tavalyi cannes-i versenyprogramban bemutatott ausztrál alkotás főhősnője fizetéskiegészítés gyanánt egy speciális bordélyházban tölti az estéit, ahol bealtatózva bocsátják a kuncsaftok rendelkezésére.


- - -

Legjobb 3D-s pucérkodás: Charlotte Ross (Féktelen harag 3D)

Nicolas Cage a tőle megszokott visszafogottsággal kezeli a helyzetet, különösen vicces, ahogy a lövöldözés közben időről-időre meghúzza a kezében tartott viszkisüveget, valamint, hogy végig a szájában marad a szívar.


- - -

Legjobb maszkban pucérkodás: Elena Anaya (A bőr, amelyben élek)

Aki még nem látta a legutóbbi Almodóvar-opuszt, inkább ne nézze meg ezt a részletet, mert lelövi a legnagyobb csavart a filmben.


- - -

Legjobb nagyibugyogó: Laura Ramsey (Kill the Irishman)

A színésznő mentségére legyen mondva, hogy a film a hetvenes években játszódik.


- - -

Legjobb más bőrszínűvel való leszbizés: Kaitlyn Wong és Tenika Davis (Wrong Turn 4)

Egy harmadvonalbeli horrorfilm-sorozat csak DVD-n megjelenő negyedik részétől nem elvárható ötletességről tesz tanubizonyságot ez a jelenet: először azt hisszük, hogy két különböző helyszínen szeretkező párt mutatnak párhuzamosan, majd aztán jön a poén.


- - -

Legjobb 40 fölötti pucér jelenet: Angie Everhart (Szédületes éjszaka)

Összesen egy ember mondhatja el magáról a világon, hogy két éven belül Sylvester Stallone és Joe Pesci menyasszonya is volt. Ez az ember Angie Everhart.


- - -

Legjobb leszbi masszázs: Natassia Malthe (Bloodrayne: The Third Reich)

A rendszerint a világ legrosszabb rendezőjeként emlegetett Uwe Boll vámpíros sorozatának harmadik részében a konkrét masszázs körülbelül három másodpercig tart, aztán pedig egy tisztességes leszbijelenetet kapunk.


- - -

Legjobb Blu-ray kiadvány: Változó világ

A minden idők legjobb filmes maszturbálásait bemutató legendás összeállításunkban lecsúszott a dobogóról ez a jelenet, pedig egészen zseniális. Rövidfilmként is megállná a helyét.


- - -

Legjobb külföldi film: Q

Ezt a francia filmet mintha direkt a Mr. Skin weboldal szerkesztői igényei szerint optimalizálták volna: gyakorlatilag más sincs benne, mint élesben mutatott szexjelenetek.


- - -

A több mint négy évtizedes szemérmetlen pucérkodásáért Susan Sarandon kapta az életműdíjat idén.