Iszak Eszter szadomazo filmjét most kéne előszedni

Iszak Eszter, Slave
Vágólapra másolva!
Iszak Eszter és Marozsán Erika évekkel megelőzték A szürke ötven árnyalatát, főszereplésükkel már 2009-ben leforgattak egy szadomazo elemeket is tartalmazó erotikus thrillert. A Slave-ben hiába mutatkozik szexi fehérneműben a VIVA szőke műsorvezetője, alig esett németországi kalandjáról pár szó a médiában. Itt az idő megismerkedni a filmmel.
Vágólapra másolva!

Modellként, SP párjaként A Nagy Duettből és az egyik zenés csatorna arcaként ismert Iszak Eszternek nem a Slave volt az első filmes szerepe. Az Álom.net egyik pompomlányaként debütált a mozikban, ott a később szintén nemzetközi filmkarrier felé kacsingató Labancz Lilla legjobb barátnőjét játszotta.

Többfordulós válogatáson esett át, mire kiválasztották a német erotikus thriller főszerepére. A filmet két hónapon keresztül forgatták Berlinben, és egy gyilkossági ügybe keveredett táncosnőt alakít - nyilatkozta még 2011-ben a Borsnak. "Lesznek fülledt percei is a mozinak, ahol testdublőr helyettesít. A valós életben távol áll tőlem az a fajta viselkedés, persze egy ilyen szerep kedvéért el tudom játszani a szexistennőt" - tért ki az erotikus részekre a színésznő, aki akkoriban még abban bízott, hogy hamarosan a magyar mozikba is eljut a film. Végül egyetlen országban, Csehországban vetítették a Slave-et 2012 végén.

Iszak Eszter a Slave című filmben Forrás: FloorPlan 1 Entertainment

A bulvárlapnak adott nyilatkozatában nem tért ki rá, de egy Bildben megjelent kép és az előzetes tanúsága szerint a "fülledt percek"-be egy szadomazo jellegű kapcsolat is belefért Ralf Möllerrel. A Gladiátor-ban és A Skorpiókirály-ban is feltűnt, fekete hálóköntösben terpeszkedő színész pórázon vezeti a rózsaszín nyuszinak öltöztetett, alávetett Iszákot.

Az eleinte a házastársi drámára fókuszáló előzetesben csak lassan pörögnek fel az események. Iszakot először tánc közben láthatjuk, aztán sokatmondó pillantásokat vált Marozsán Erikával. Később már felgyorsulnak az események, maszkos alakok látogatják a titkos klubot, mint a Tágra zárt szemek-ben, megkorbácsolnak valakit, Iszak pedig fehérneműben csókolgat egy másik nőt, illetve fojtogatják. Ez így már durvább, mint amit A szürke ötven árnyalatá-ban láthattunk.

A Slave-ben egy erőszakos üzletember gyilkosát próbálja elkapni a rendőrség, és az üggyel megbízott nyomozó a nemrég elvált feleséget (Marozsán Erika) tartja a fő gyanúsítottnak. Iszak Eszter egy Star művésznevű táncosnőt és prostituáltat alakít, akit bonyolult szálak fűznek a feleséghez. Egy másik interjúban így foglalta össze karakterét: "Egyébként egy olyan fiatal lányt játszom, aki elsőre ugyan nem tűnik zűrös figurának, aztán mégis meg kell menteni az életét."

Kritikák híján egyedül az előzetes gyatra színvonalából, illetve az IMDB sokszor csalóka átlagértékéből tudunk kiindulni, ha a film minőségére vagyunk kíváncsiak. Tizenkét szavazat alapján rendkívül alacsony, 2,7 a pontszáma a Slave-nek. Mégis, ha egy magyar forgalmazó bevállalná a filmet, és ügyesen meglovagolná az "Iszak Eszter szadomazózik"-vonalat, pár tízezer nézőt simán be lehetne csábítani a mozikba.

A Slave című film sales-plakátja Forrás: FloorPlan 1 Entertainment

Próbáltuk elérni Iszak Esztert, hogy megkérdezzük tőle, milyen emlékei vannak a film forgatásáról, sajnálja-e hogy sosem mutatták be itthon, vagy esetleg éppen örül ennek, mert már megbánta az egészet, de sajnos éppen szabadságát tölti egy messzi országban.