Nézze meg elsőként a bombanő és a cápa összecsapását!

Blake Lively A zátony című filmben
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, hogyan küzd meg a cápával a bikinire vetkőzött Blake Lively? Ha igen, játsszon velünk, és jegyet nyerhet A zátony premier előtti vetítésére. Az élmény annyira vérfagyasztó lesz, hogy egy ideig biztos nem akar majd a tenger közelébe menni.
Vágólapra másolva!

Az idén nem jutott el a tengerhez, és most emiatt bánkódik? A gyógyírt A zátony című horror hozhatja el, amely a hihetetlenül erős előzetesei alapján jó időre elveszi az ember kedvét attól, hogy a tengerről álmodozzon.

Blake Lively A zátony című filmben Forrás: InterCom

A film úgy kezdődik, mintha egy álomnyaralást dokumentálna. A szörföst alakító, a Vadállatok-ból és a Tolvajok városá-ból ismert Blake Lively mintha magára a paradicsomra talált volna rá Mexikóban, a gondtalanságot azonban vérfagyasztó terror váltja fel egy cápa feltűnésével. A nő egy parányi sziklaszirten reked, a tengeri ragadozó pedig kitartóan és egyre éhesebben kerülgeti őt.

A zátony Steven Spielberg klasszikus szörnyfilmje és a 127 óra keverékeként mesél ember és vadállat küzdelméről, és mutatja be a nő túlélésért folytatott elkeseredett harcát. A film orvosi egyetemre járt főhőse nem bénul le a félelemtől, ellenkezőleg, maga varrja össze a cápa által megcsócsált lábát, és ehhez a fülbevalóját használja fel.

Jaume Collet-Serra rendező tapasztalt horror- és thriller-rendezőként vágott neki A zátony-nak, Az árva című filmjével az Ómen nyomdokain haladva hozta rá a frászt a nézőkre, majd Liam Neeson főszereplésével szállította az egyenletes minőségű thrillereket (Ismeretlen férfi, Non-Stop, Éjszakai hajsza), most mindkét műfaj hatásmechanizmusait felhasználva, saját bevallása szerint egy színekkel és energiával telitett nyári filmet készített el.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

A Cápa című filmben Robert Shaw karaktere nem élte túl a tengeri ragadozóval való hadakozást.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt augusztus 10-én, szerdán 19 órára a Westend moziba:

Abonyi Viktor, Ádám András, Almási Gréta, Antal Gábor, Babik Júlia, Badari Péter, Bagyura Ágnes, Balkai Dániel, Balla Gábor, Ballai Mária, Barta Péter, Bidó Gábor, Bodor László Péter, Bogdán Zsigmond, Bozsik Debora, Buzinkai István, Czeglédi Fanni, Cselenyák Katalin, Dienes Franciska, Drégelyvári Anna, Engler Tamás, Erdődi Zoltán, Fekete Lara, Ferkics Attila, Fókás Lili, Fridrich Ágnes, Gorzsás András Zsolt, Grimplinyi Rita, Halmai Gábor, Hámori Betti, Hímer Dávid, Horváth Ákos, Juhász Brigitta, Kalocsay Gergely, Karner Anett, Kaszás Albert, Katrinecz Krisztina, Keresztesi Csaba, Kerner Norbert Zsolt, Király András, Kónya Balázs, Krix Walter, Löffler Lujza, Mizsák Réka, Molnár Júlia Dóra, Molnár Zita, Nagy András, Nagy Gábor, Németh Annamária, Németh Fruzsi, Neusch Csaba, Papp Lajos, Polgári Lilla, Réti Viktor, Sáfrány Rezső, Schelhammer László, Solti Attila, Szabó Anita Ágnes, Szabó Klára, Szakács István, Székely Gábor, Szekér Júlia, Szőcs Hunor, Szukics Bettina, Tornyai Zoltán, Tverdota Péter, Vanyovszki József, Vinklárik Lászlóné, Virág Tamás, Zakariás János

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!