De Niro helyett cicikkel hirdetik a bokszfilmet

2016.08.22. 18:44

Ha Robert De Niro egy bokszfilmben szerepel, nyilvánvalónak tűnik, hogy a Dühöngő bika sztárjával adják el a produkciót. A Hand of Stone korhatáros előzetesének az összerakásakor azonban más utat választottak: a főszereplő edzőjét alakító De Niro csak futó pillanatokra tűnik fel benne, helyette szexszel és a jelenleg Magyarországon forgató Ana de Armas színésznő bájaival próbálják vonzóvá tenni a sportfilmet.

Hands of Stone Sugar Ray Leonard (Usher) és a panamai Roberto Durán (Edgar Ramirez) 1980-es címmeccsére és annak nagy port kavart visszavágójára koncentrál, de ha hihetünk az előzetesnek, a két bokszoló szexuális élete is fókuszba kerül.

Ana de Armas a pasiját alakító Ramirezzel hempereg az ágyban, majd egy fotelben esnek egymásnak. Ekkor láthatjuk a színésznő fel és alá ringatózó melleit, ami nagyon furcsa, hiszen egy amerikai film előzetesében a legritkább esetben mutatják a főszereplő színésznőt félmeztelenül (a franciáknál például ez egyáltalán nem szokatlan).

Robert De Niro és Ana de Armas a 2016-os cannes-i filmfesztiválonForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A kubai származású színésznő Keanu Reeves partnereként játszotta el első fontos hollywoodi szerepét a Kopp-kopp című thrillerben, azóta pedig szélsebesen ível felfelé a pályája. Jelenleg a Haverok fegyverben című filmben látható a mozikban, amúgy pedig élőben is össze lehet futni vele Budapesten, mivel nálunk forgatja a Szárnyas fejvadász 2-t, és a szereplők közül ő dokumentálja a leglelkesebben a magyarországi tartózkodását (most éppen visszament Amerikába promózni a két új filmjét, nem tudjuk, visszatér-e még hazánkba).

Sugar Ray feleségét Jurnee Smollett-Bell formálja meg, aki az Érvek és életek című Denzel Washington-filmből, a Friday Night Lights vagy a True Blood című sorozatból lehet leginkább ismerős.

A Hands of Stone-nak májusban tartották a világpremierjét a cannes-i filmfesztiválon, az amerikai mozikban augusztus 28-tól vetítik, magyar bemutatóról nincs tudomásunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK