Legközelebb ez a kiadvány teszi boldoggá a Star Wars-rajongókat

Felicity Jones, Zsivány Egyes
Vágólapra másolva!
A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet 2016 legsikeresebb filmje volt Amerikában, és világszinten is csak egy szuperprodukció, az Amerika Kapitány: Polgárháború termelt nála több pénzt tavaly. Bizonyára rengetegen várják, hogy a mozi után végre otthon is megnézhessék a Disney első különálló Star Wars-filmjét. Már nem kell sokáig türelemmel lenniük a rajongóknak, az extráktól roskadozó DVD és Blu-ray április végén jelenik meg. 
Vágólapra másolva!

A Zsivány Egyes-t április 26-tól vehetik meg DVD-n vagy Blu-ray-en. A lemezek megjelenését egy ebből az alkalomból összevágott előzetes is hirdeti. A kiadványokon eddig soha nem látott extrák is helyet kaptak: részletekbe menően mesél a film ötletgazdája, John Knoll látványtervező a Zsivány Egyes megszületéséről, Felicity Jones, Forest Whitaker, illetve a többi színész pedig karaktereik megformálásának titkaiba avat be.

Külön kisfilm szól majd a látványvilág megtervezéséről és megvalósításáról, és a háborús filmekre hajazó űrfantasy egyik legizgalmasabb résletét sem hagyják homályban, megmutatják, hogy a CGI segítségével hogyan keltették életre Peter Cushingot, illetve hogyan fiatalították meg Leia hercegnőt.

A Zsivány Egyes Blu-ray kiadása Forrás: Pro Video

Az örömünk csak azért nem teljes, mert a lemezen nem lesznek kimaradt jelenetek, pedig tudható, hogy a pótforgatások során jelentősen átszabták a filmet. Ezért lett volna jó egy rendezői kommentár is, melyben Gareth Edwards összeveti a film végső változatát a korábbi munkaverziókkal.

Szerencsére ezek nélkül is hosszú a lemezre felkerült extrák listája:

Egy Zsivány ötlet – Tudja meg, hogyan született meg az ILM-nél dolgozó John Knollban a film alapötlete.

Jyn, a lázadó – Ismerje meg a Zsivány Egyes makacs, de leleményes túlélőjét, és tudja meg, milyen érzés volt Felicity Jonesnak életre kelteni őt a vásznon.

Cassian, a kém – Diego Luna beavat minket összetett és odaadó karakterébe, aki önzetlenségének, kitartásának és eltökéltségének hála hőssé lesz.

K-2SO, a droid – Fedezze fel, hogyan álmodták vászonra ezt az átprogramozott birodalmi droidot az első ötlettől kezdve a karakterdizájnon át az Alan Tudyk általi megformálásáig.

Baze és Chirrut, a Whillek őrzői – Ismerje meg közelebbről ennek a két nagyon különböző karakternek a kapcsolatát Jiang Wen és Donnie Yen, a két kínai szupersztár társaságában.

Bodhi és Saw: A pilóta és a forradalmár – Forest Whitaker és Riz Ahmed Saw Gerreráról, a megtört lázadó vezérről és Bodhi Rookról, a dezertőr pilótáról elmélkednek.

A Birodalom – Ismerkedjen meg veszélyes új birodalmi ellenfelekkel és szembesülj újra minden idők egyik legikonikusabb gonosztevőjével!

A reményre építve: A Zsivány Egyes látványvilága – A filmkészítők egy teljesen új, de az eredeti trilógiából nem kilógó világ létrehozásának kihívásairól és izgalmairól mesélnek.

A hercegnő és a kormányzó – Tudja meg, hogyan keltették újra életre a vásznon a Star Wars: Egy új remény talpraesett, fiatal hercegnőjét és annak egyik legemlékezetesebb ellenfelét!

Epilógus: A történet folytatódik – A szereplők és az alkotók a Zsivány Egyes bemutatóját ünneplik, valamint előre tekintenek a még el nem mesélt Star Wars történetekre.

Zsivány kapcsolatok – Találj meg olyan rejtett extrákat és érdekességeket a film megtekintése közben, melyek még jobban elhelyezik a Zsivány Egyes-t a Star Wars-univerzumban.