Nézze meg az elsők között, hogyan vadásznak nácikra Budapest utcáin!

hhhh
Vágólapra másolva!
Megnézné, milyen lett a Magyarországon forgatott nácivadász thriller? Ha igen, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják premier előtti vetítésére, amelyben a Terminátor 5 John Connorja, Jason Clarke gonoszkodik a Harmadik Birodalom tisztjeként, feleségét pedig a Holtodiglan sztárja, Rosamund Pike alakítja.
Vágólapra másolva!

Reinhard Heydrich a holokauszt ideológusa és szervezője, aki ellen merényletet kíséreltek meg 1942-ben, amikor Prága kormányzója volt. A náci ideológiával a felesége (Rosamund Pike) ismertette meg, néhány évvel később pedig már teljes hittel és eltökéltséggel szolgálta Hitlert a hírszerzés vezetőjeként, illetve a megszállt Csehország kormányzójaként. „Az ember, akinek vasból van a szíve” – így hívta őt a Führer.

A HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják az Antropoid-műveletet eleveníti fel, melynek keretében két ellenálló érkezik Heydrich megölésére a megszállt Prágába. Őket Jack O’Connell és Jack Reynor játssza, és a film egyik csúcsjelenetében egy templomban támadnak rá a nácikra. A forgatás egyik helyszíne a Bakáts téri templom és környéke volt, de más budapesti helyszínek is felbukkannak a filmben. A mellékszerepekben több magyar színészt is felfedezhetünk, Huzella Júlia (a gyászoló lány a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan-ból) például Pike barátnőjét játszotta.

Jack O'Connell és Jack Reynor a HHhH című filmben Forrás: Big Bang Média

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Tom Hardy nem játszotta el Reinhard Heydrich-et filmen.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Cinema City Lurdy Ház moziba október 10-én, kedden 19 órakor kezdődő vetítésünkre:

Ábel András, Baranyi Dénes, Benyó András, Bogdán Hajnalka, Csamangó Gabriella, Csányi Klára, Doka Viktória, Doma Tamás, Eszenyi Károly, Fekete Róbert, Géhner Sándor, Horváth Barbara, Huszár András, Jámbor Zsófia, Kakucska Zsolt, Káldi Szabolcs, Kertész Cecília Klára, Kóré Dezső, Kőri Elek, Léhi Krisztina, Marusa Sándor, Mervó Dávid, Mészáros Anita, Müller Petra, Németh Edit Linda

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!