Michael Douglas csillagot kapott a Hírességek sétányán - fotó

DOUGLAS, Michael; DOUGLAS, Kirk
Michael Douglas amerikai színész apja, Kirk Douglas és fia Cameron Douglas társaságában a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2018. november 6-án.
Vágólapra másolva!
Michael Douglas csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 74 éves Oscar-díjas színész apja, a 101 éves Kirk Douglas társaságában leplezte le a csillagot kedden.
Vágólapra másolva!

- mondta könnyek között Michael Douglas. Hozzátette:

Michael Douglas amerikai színész apja, Kirk Douglas és fia Cameron Douglas társaságában a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2018. november 6-án. Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer


A csillaggal a színész és rendező a showbizniszben eltöltött öt évtizedes karrierjét ünnepelte.

- kérdezte kacsintva az ünnepségre összegyűlt több száz rajongójától, barátjától és családtagjaitól.

Douglas a 2648. csillagot kapta. A fotósok előtt feleségével, Catherine Zeta-Jones színésznővel pózolt. A színész köszönetet mondott "élete szerelmének" a támogatásért és a türelméért. A pár hamarosan a 18. házassági évfordulóját ünnepli.

Michael Douglas az 1970-es években ünnepelte első sikereit a San Francisco utcáin című sorozat detektívjeként.

Első Oscar-díját 1975-ben a Száll a kakukk fészkére című pszichodráma producereként nyerte, a másodikat pedig a Tőzsdecápák című 1988-as dráma főszerepével érdemelte ki.