Itt a fotó: Arnold Schwarzenegger szájon csókolta Linda Hamiltont

Vágólapra másolva!
A két színész nagyon megörült egymásnak a Terminátor: Sötét végzet csütörtöki, londoni bemutatóján. A Mandarin Oriental Hotelben rendezett sajtótájékoztatón szájon csókolták egymást.
Vágólapra másolva!

Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton legutóbb 28 éve, az 1991-es Terminátor 2. – Az ítélet napjá-ban szerepeltek együtt, nem is csoda, hogy most ennyire örülnek egymásnak.

Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger a Terminátor: Sötét végzet londoni sajtóeseményén 2019. október 17-én Forrás: Mike Marsland/WireImage

A Sarah Connor megformálásával világhírt szerző színésznő nemrég egy tévéinterjúban intim titkot is megosztott az új, 2019. október 31-től a magyar mozikban is látható Terminátor-film forgatásáról.

- mondta.

Így aztán az is lehet, hogy a baráti csókkal a hétszeres Mr. Olympia és hatszoros Mr. Universe címmel kitüntetett egykori testépítőbajnok "osztrák tölgy" Hamilton kirobbanó formáját üdvözölte – bár nem ez az első eset, hogy így köszöntik egymást: júliusban a San Diego-i Comic-Con-on hasonlóképp csókolták meg egymást.

Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton csókja a Comic-Con-on, 2019. július 18-án Forrás: Chris Pizzello/Invision/AP

Igaz, akkor Hamilton sokakkal csókot váltott, így például Tim Miller rendezővel:

Linda Hamilton és Tim Miller csókja a Comic Con-on Forrás: Kevin Winter/Getty Images

És Natalia Reyes-szel is:

Linda Hamilton és Natalia Reyes a Comic Con-on Forrás: Kevin Winter/Getty Images