Kórházba került Catherine Deneuve, de már jobban van és pihen

2019.11.08. 21:33

Jól reagál a kezelésre és pihen Catherine Deneuve, akinél a hét elején egy forgatás közben érkatasztrófa alakult ki - jelezte péntek este a 76 éves francia filmsztár környezete.

Ahogy korábban jeleztük, nincs mozgási zavara. Pihen, amíg minden vizsgálatot elvégeznek rajta - idézte az AFP francia hírügynökség meg nem nevezett forrását.

Jól reagál a kezelésre. Az érkatasztrófa tényleg korlátozott volt. Nagy szerencséje volt, mert nagyon gyorsan kezelésbe vették abban a kórházban, ahol rosszul lett forgatás közben - tette hozzá a forrás.

Catherine Deneuve kedd délután lett rosszul egy párizsi kórházban, ahol Emmanuelle Bercot színésznő-rendező De son vivant című filmjének egyik jelentét forgatták.

Catherine Deneuve a 67. Berlini FilmfesztiválonForrás:Britta Pedersen/DPA

 A filmsztárt a forgatás helyszínéül szolgáló kórházban azonnal ellátták, majd egy másik kórházba átszállították - erősítette meg az AFP forrása a Le Parisien című napilap értesülését.

Catherine Deneuve családja szerdán annyit közölt, hogy a filmszínésznőnél nagyon korlátozott és így visszafordítható érkatasztrófa jelentkezett és természetesen egy ideig pihennie kell.

Catherine Deneuve az elmúlt hetekben folyamatosan dolgozott a De son vivant című új film forgatásán, amely egy rákban szenvedő férfi (Benoit Magimel) és a Catherine Deneuve által alakított anyja története. Az október 11-én kezdődött és kilenc hétre tervezett forgatás nem állt le Catherine Deneuve rosszulléte óta, a stáb szerint jelenleg azokat a jeleneteket forgatják, amelyekben a színésznőnek nincs szerepe.