Online beszélgetés a filmes szakmáról az Oscar-díjas Deák Kristóffal

Deák Kristóf Foglyok című filmjének forgatása, 2018.09.12.
Vágólapra másolva!
A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria STARTart címmel új, havonta jelentkező interaktív online beszélgetéssorozatot indít a művészeti pályák iránt érdeklődő középiskolásoknak és egyetemistáknak, akik őszinte válaszokat szeretnének kapni az itthoni képzésekről vagy a diploma megszerzését követő érvényesülési és elhelyezkedési lehetőségekről.
Vágólapra másolva!

Első alkalommal, február 24-én Deák Kristóf, a Mindenki című Oscar-díjas rövidfilm, valamint a Foglyok rendezőjét kérdezi majd Kovács Andrea művészeti menedzser, a beszélgetések moderátora. Az érdeklődők megismerhetik a filmes szakma néhány izgalmas kulisszatitkát, a pálya szépségeit és buktatóit.

Deák Kristóf azt is elmeséli majd, hogy miért nem lett végül villamosmérnök. Milyen hasznos vagy éppen teljesen haszontalan tudásokat sajátított el az egyetemi képzés során. Hogyan sikerült megkapnia élete első önálló munkáját. Mi segíti a filmes szakmában való érvényesülést, és milyen érzés fiatal filmesként Oscar-díjat nyerni.

A program a Deák17 Galéria Facebook-oldalán követhető élőben február 24-én délután 5 órakor.

A szervezők mindenkit arra bátorítanak, hogy kapcsolódjanak be, tegyék fel kommentben kérdéseiket, osszák meg saját tapasztalataikat. A meghívott vendégek legjobb tudásuk szerint igyekeznek válaszolni majd minden felmerülő kérdésre.