Így forgatták a járvány alatt, éjszakánként az őszödi beszédről szóló filmet - videó

Vágólapra másolva!
Újabb werkvideó érkezett az Elk*rtuk című, az őszödi beszédről szóló film forgatásáról. A készítők a film Facebook-oldalán élő bejelentkezésekre is invitálják a közönséget, amelyeken a film kulisszatitkaiba nyerhetünk bepillantást. 
Vágólapra másolva!

A legújabb werkfilmben Josep M. Civit (operatőr) és Keith English (rendező) további részleteket árulnak el a forgatásról. Mesélnek az éjszakai forgatás előnyeiről és hátrányairól, a látványvilágról, és azt is elmondják, hogy miért érezték úgy, hogy ezt a történetet meg kell filmesíteniük.

A film Facebook-oldalán jövő szerdán, június 30-án ingyenes élő bejelentkezést rendeznek: 13:15-től Mózes András színész és Danyik Szilvia színésznő várják a nézőt egy rendhagyó időutazásra a 2006-os évbe, és amellett, hogy mesélnek a szerepükre való felkészülésről, a 49 napig tartó forgatáson szerzett élményeikről, valamint nézői kérdésekre is válaszolnak, egy izgalmas nyereményjátékra is invitálják a nézőket.

Itt pedig egy korábbi élő bejelentkezés látható, amelyből kiderül, hogyan hozta el az arcát a beszélgetésre Szőke Richárd színész, és miért vacogott a forgatási napok alatt Bánovits Vivianne színésznő.