Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bruce Willis nyolc rossz filmben szerepelt tavaly

Comedy Central Roast Of Bruce Willis - Red Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - JULY 14: Tallulah Willis (L) and Bruce Willis attend the Comedy Central Roast of Bruce Willis at Hollywood Palladium on July 14, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A hollywoodi citromdíjra, Arany Málnára jelölték Bruce Willis akciófilmsztárt és a hatszoros Oscar-jelölt Amy Adamset is.
Vágólapra másolva!

Az Arany Málna-díjat 1980-ban alapították azzal a céllal, hogy az Oscar-díj ellenpontjaként az előző év legrosszabb filmjeit és alakításait "jutalmazzák". A győztesek aranyfestékkel lefújt, málnaszemet ábrázoló szobrot kapnak trófeaként az évente megrendezett ceremónián.

A jelöltek nevét hétfőt tették közzé a szervezők.

Amy Adams egyszerre két kategóriában is esélyes az "elismerésre": a legrosszabb színésznő díjának tulajdonosa lehet a Nő az ablakban című filmben nyújtott alakításáért és mellékszereplőként a Kedves Evan Hansen című filmért.

Bruce Willisnek külön kategóriát találtak ki a díjról döntők azzal az indoklással, hogy a színésznek 2021-ben nyolc rossz szerepe is volt, köztük olyan filmekben, mint az American Siege, a Deadlock és a Kozmikus bűn.

Bruce Willis Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

A legrosszabb színész Arany Málna-díjára esélyes mások mellett Scott Eastwood (Veszélyes), LeBron James (Space Jam - Új kezdet) és Mark Wahlberg (Végtelen).

A legrosszabb film díjára jelölték a Space Jam - Új kezdet-et, a Végtelen-t, a Nő az ablakban-t, a Karen című thrillert és a Diana című musicalt.

Utóbbi, a Diana hercegnő életéről szóló film nyolc jelöléssel a legtöbb díjra esélyes a citromdíjak 42. kiosztásán.

Az Arany Málna-díjat odaítélő rajongói közönségnek mintegy ezer tagja van az Egyesült Államokban és négy tucat más országban.

A tagok online regisztrálnak és szavaznak. A nyerteseket hagyományosan az Oscar-gálát megelőző nap hirdetik ki, tehát idén március 26-án.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről