Legyőzheti a gyógyíthatatlan, halálos betegségét a Monty Python sztárja

Friends Of The Saban Community Clinic's 42nd Annual Gala - Red Carpet GettyImageRank2
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - NOVEMBER 12: Eric Idle attends Friends of The Saban Community Clinic's 42nd Annual Gala at The Beverly Hilton Hotel on November 12, 2018 in Beverly Hills, California. Jesse Grant/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Túlélte a hasnyálmirigyrákot Eric Idle. A Monty Python csoport 79 éves egykori színészénél három éve diagnosztizálták a többnyire gyógyíthatatlan betegséget.
Vágólapra másolva!

Az a szerencséje, hogy "rendkívül korán" felfedezték daganatos betegségét - számolt be róla Idle a Time magazinban. Egy orvos barátjánál járt 2019-ben több vizsgálaton, és felmerült, hogy valami probléma van a vérképével. Az orvos további vizsgálatokat végeztetett, és diagnosztizálta a hasnyálmirigyrákot.

Mint Idle felidézte, tíz évvel korábban, amikor egy színdarabbal kapcsolatban megkérdezte ugyanezt az orvost, hogy mi a leggyorsabb módja a halálnak, azt válaszolta, hogy a hasnyálmirigyrák.

Eric Idle Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jesse Grant

A színész elmondta, hogy műtétje után már jó egészségnek örvend. Az orvos azzal biztatta, hogy ha a rák nem tér vissza, még tíz évig is élhet.

Idle legismertebb filmjei között szerepel a Brian élete vagy a Gyalog galopp.