Ingyenes filmek a Filmintézet videotárában a Film Maraton programjából

Vágólapra másolva!
Idén is nagy siker volt a restaurált filmeket és ritkaságokat bemutató Budapesti Klasszikus Film Maraton, amelynek programjából számos alkotás megtalálható kiváló minőségben a FILMIO kínálatában. A fesztiválon teltházzal vetített Álmodozások kora, az Égigérő fű, a Hófehér, a Hosszú alkony, a Hannibál tanár úr, illetve a Hosszú futásodra mindig számíthatunk című alkotások csütörtök reggeltől vasárnap estig ingyenesen megtekinthetők a Nemzeti Filmintézet streaming platformján.
Vágólapra másolva!

A világ és Magyarország filmarchívumainak kincseit lehetett látni a szeptember harmadik hetében zajló Budapesti Klasszikus Film Maratonon, amely egyben a mozi és a magyar film ünnepe is. A rendezvénysorozat keretében nagy sikerrel vetítettek számos hazai klasszikust, amelyből most, csütörtök reggeltől vasárnap estig hat alkotás ingyenesen megtekinthető a Nemzeti Filmintézet streaming platformján, a FILMIO-n.

A Nemzeti Filmintézet által indított FILMIO egyedülálló kínálattal várja a nézőket online: napjaink elvárásaihoz igazodva, kiváló minőségben érhetőek el a magyar filmgyártás régi és új remekművei, a klasszikusok és az örök kedvencek is. A hiánypótló kínálat hétről hétre újdonságokkal bővül. Jelenleg mintegy 500 magyar film közül válogathat a közönség a Nemzeti Filmintézet streaming platformján, amely okostévé alkalmazásokon keresztül is elérhető.