Örökké legenda marad: így búcsúzott Carl Weatherstől Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone

Carl Weathers
Vágólapra másolva!
Érzelmes, szívszorító posztokban emlékezett meg a két legnagyobb hollywoodi akciósztár, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone a 76 éves korában meghalt Carl Weathersről. 
Vágólapra másolva!

Ahogy azt az Origo is megírta, 76 éves korában meghalt Carl Weathers egykori profi amerikafutball játékos, későbbi akciósztár.

Weathers olyan filmeket tett emlékezetessé, mint a Rocky-sorozat, amelyben a Sylvester Stallone címszereplő ellenfelét, majd barátját, Apollo Creedet alakította, illetve a Predator című sci-fi horrorban Arnold Schwarzenegger oldalán a filmtörténet legférfiasabb kézfogását is neki, illetve Schwarzeneggernek köszönhetjük:

S persze, az ő főszereplésével lett siker a Jackson, a vadállat (1988) című akciófilm is, míg a mai fiatal nézők elsősorban A Mandalóri című Star Wars-sorozat Greef Kargájaként ismerhették meg a legendás sztárt. Akitől a legendás színésztársai most a közösségi médiában is elbúcsúztak.

– írta Arnold Schwarzenegger egy közös Predator-jelenetkép kíséretében az Instagramon.

A Rocky-sorozat sztárja, Sylvester Stallone ennél is meghatóbban fogalmazott, amikor videóüzenetében úgy fogalmazott:

De a Rocky 4. ellenlábasát, a Weathers karakterét gyilkos ökölcsapásokkal a sorozatból "kiíró" Dragót alakító akciósztár, Dolph Lundgren sem hagyta szó nélkül Weathers halálhírét.,

– írta Lundgren a két közös képpel illusztrált bejegyzésében.