Különleges videón mutatják be a Most vagy soha! alkotói a márciusi ifjakat

Most vagy soha!
Vágólapra másolva!
A látványos magyar történelmi kalandfilm március 14-én érkezik a mozikba. Most egy különleges videóban beszélnek a film alkotói a Most vagy soha! hőseiről, azaz Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról.
Vágólapra másolva!

Milyenek lehettek a márciusi ifjak? Hogyan tudjuk átélhetővé tenni a törekvéseiket, s egyben közel hozni a személyiségüket a ma emberéhez? Ezek a kérdések foglalkoztattak bennünket leginkább, amikor a Most vagy soha! forgatókönyvét írtuk.

Petőfi és a márciusi ifjak huszonéves srácok voltak - költők, hírlapírók, jurátusok, értelmiségiek -, akik 1848-ban egyáltalán nem tudhatták, hogy a hálás utókor a nevüket majd utcanév táblákra írja, alakjukat pedig szobrok ezrei őrzik Kárpát-medence-szerte... Filmünkben az ifjak rajongva szeretik az életet, de amikor a haza ügye azt követeli, mindenre elszántan küzdenek a magyar függetlenség kivívásáért. Többen közülük életüket adták a magyar szabadságért...

 − írja a film producere, Rákay Philip a közösségi oldalán, ahol közzétette azt a különleges videót, amelyben a Most vagy soha! alkotói izgalmas kulisszatitkokat is megosztanak a március 14-én a mozikba érkező filmről.

Rákay Philip korábban azt is megmutatta, hogy milyen izgalmas körülmények között készültek a Most vagy soha! hatalmas reklámfelületei:

Mutatjuk, hogy festenek a film látványos plakátjai és molinói a legkülönbözőbb felületeken: