Működési engedélyt kapott Járaiék biztosítója

Vágólapra másolva!
Az engedélyezési eljárások befejeztével megkezdi biztosítási tevékenységét a CIG Közép-Európai Biztosító Zrt., a társaság először a lakosság körében népszerű befektetési termékkel kombinált életbiztosításokkal jelenik meg.
Vágólapra másolva!

Az új biztosító társaság idén május 26-án a Pannónia befektetési életbiztosítás elnevezésű termékekkel indul a hazai piacon, amelyek elsősorban azok számára kínálnak kedvező lehetőséget, akik gyermekük jövőjének, vagy saját nyugdíjas éveiknek anyagi biztonságát szeretnék rendszeres takarékosság útján megteremteni.

Emellett az előnyös befektetési lehetőséget kereső ügyfelek számára is vonzó megoldásokat kínálnak az eszközalapok, amelyekben euróban is lehet tartani a megtakarításokat.

A tíz eszközalap egyikének révén a 2008. márciusában a világ leggazdagabb embere, Warren E. Buffett amerikai milliárdos kiemelkedő fejlődést produkáló vállalatbirodalmába is befektethetnek a leendő ügyfelek.

A most induló biztosító társaság az egyetlen hazai alapítású, főként magánszemélyek tulajdonában lévő biztosítócég. A társaság vezérigazgatója Horváth Béla, felügyelő bizottságának elnöke Járai Zsigmond, volt jegybankelnök.