Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Centrum Hotel, Debrecen: több szoba, csend, kölcsönbringák

Vágólapra másolva!
Egy 848 milliós beruházásnak hála – ebből 400 milliót uniós forrás tett ki – a Nagytemplom mellett álló szálloda újabb 65 szobával, vadonatúj 200 személyes rendezvényteremmel és megújult étteremmel örvendezteti meg vendégeit, jelentette be Kotosmann Zoltán, a szállót működtető Héliker Invest Zrt. vezérigazgatója a projektzáró rendezvényen.
Vágólapra másolva!

A 13 hónapig tartó felújítás során hőszigetelést kapott az épület, a szálloda tetejére napelemeket szereltek, korszerűsítették az épület fűtési rendszerét, kicserélték a nyílászárókat, és az új hangszigeteléstől a szomszédos Nagytemplom Rákóczi harangja sem zúg be a szobákba. Mindezt Mező Ferenc, az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezető igazgatója mondta el. Ezzel a korábbi 3 csillagosról 3 csillag superior kategóriába sorolható a hotel. És még ingyenesen kölcsönözhető biciklik is várják a vendégeket!

Az igazgató kitért arra, hogy gazdaság- és turizmusfejlesztésre 28 milliárd forint uniós forrás érkezett Debrecenbe a most záruló költségvetési ciklusban. Az ügynökség idén kétszer annyit – 59 milliárd forintot – fizetett ki pályázóknak, mint tavaly, a 321 milliárd forintos forrásból. Ez volt hazánkban ilyen célokra a legmagasabb támogatási kifizetés. Mező Ferenc elmondta, hogy az 59 milliárdból az idén 9,2 milliárd forintot debreceni vállalkozók kaptak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről