Osztrákok: Jött ajánlat a Raiffeisenre

Vágólapra másolva!
Az osztrák tulajdonú Raiffeisen Bank International AG kapott ajánlatot a magyar érdekeltségére vonatkozóan, a beérkezett ajánlatot a pénzintézet tanulmányozza – erősítette meg a bank novemberi közlését Ingrid Krenn-Ditz, a bank szóvivője az MTI-nek kedden. Az ajánlatra vonatkozó értesülésekre azonban nem reagált.
Vágólapra másolva!

A szóvivő semmilyen az ajánlatra vonatkozó értesülést nem cáfolt, és nem erősített meg. Nem kívánt információt adni arról sem, hogy valós-e a Napi Gazdaság értesülése, miszerint a Raiffeisen International AG igazgatósága kedden döntene az ajánlatról. Ugyancsak nem kívánta közölni, hogy kitől érkezett ajánlat a Raiffeisen magyarországi leányvállalatának megvásárlására.

"A bank kapott ajánlatot az ukrán érdekeltségére, és a magyar érdekeltségére is, ezeket tanulmányozzuk, többet azonban nem mondhatok" – fogalmazott.

A Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet is arról írt, hogy a magyar állam és Töröcskei István tulajdonában álló Széchenyi Bank adott ajánlatot a Raiffeisen Bankra, erről bővebben itt olvashat.