Mibe fektess 2015-ben?

Vágólapra másolva!
Az év végéhez közeledve nagyon hasznos lehet áttekinteni befektetéseinket, hiszen a 2015-re szóló várakozások tükrében már mérlegelni tudjuk, hogy a jobb hozamok érdekében milyen változtatásokat érdemes a portfóliónkon véghez vinnünk. Ehhez nyújt kiváló segítséget a december 3-ai megrendezésre kerülő eladásunk, amelyen a KBC Securities vezető elemzője és a K&H Alapkezelő portfóliómenedzsere beszélnek arról, milyen teljesítményt várnak a piacoktól, valamint arról, hogy szerintük milyen eszközökkel lehet extra hozamot elérni, elfogadható kockázatvállalás mellett.
Vágólapra másolva!

A 2015-ös év során várható piaci folyamatokról már több előrejelzés látott napvilágot, és egészen biztos, hogy még a hosszú távú befektetéseink során ezeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy olyan változások állnak be, amelyek sokunk portfólióját mélyebben érinthetik, tehát komoly hozamnövekedést érhetünk el, ha várakozásainknak megfelelően befektetéseinket is finomhangoljuk.

Könnyen előfordulhat, hogy a várható gazdasági és piaci környezetben már egészen más típusú eszközökkel lehet a legjobb hozamokat elérni, így mindenképpen hasznos a szakemberek tanácsait is meghallgatni a témáról. Erre nyújt tökéletes alkalmat az a december 3-ám megrendezésre kerülő ingyenes előadás, amelyen Somi András, a KBC Securities vezető elemzője és Hajósi Péter, a K&H Alapkezelő szenior portfóliómenedzsere nyújt mélyebb betekintést a jövő évre várható piaci helyzetre. Ami azonban a legfontosabb, azt is elmondják, hogy milyen részvényekben és befektetési alapokban látnak leginkább lehetőséget az aktuális piaci helyzet tükrében.

Ilyen lehetőség lehet többek között a K&H Alapkezelő vadonatúj, decembertől jegyezhető abszolút hozamú alapja, amelyről ugyancsak szó esik ezen az előadáson. Az abszolút hozamú alapok az egyik legdinamikusabban növekvő befektetési alap típusok, amelyek az elmúlt években Magyarországon is kiugróan magas hozamokra voltak képesek. Az egyik legnagyobb hazai szereplő, a K&H Alapkezelő belépése ebbe a szegmensbe mindenképpen figyelmet érdemlő esemény.

Az ingyenes előadás december 3-án 17:30-kor kezdődik a K&H Székház konferenciatermében (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10., K épület). A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, regisztrálni ezen a linken lehet.