Mindent a szépségiparról - nem csak profiknak

Mindent a szépségiparról - nem csak profiknak
Vágólapra másolva!
A szépségiparnál csak az informatika fejlődik gyorsabban - idén először pedig nemcsak a szűk szakmai közönség, hanem mindenki betekinthet a kulisszák mögé. Most hétvégén lesz a Beauty Trend Show a Syma Csarnokban.
Vágólapra másolva!

Idén először nemcsak a szépségipari vállalkozások, hanem a nagyközönség előtt is megnyitják a Beauty Trend Show-t, ahol az érdeklődök az iparág legújabb technológiáiba és kulisszatitkaiba nyerhetnek betekintést.

A szépségipar fejlődése talán kevésbé látványos mint az informatikáé, de az ütemében nem marad el ez utóbbitól. Szinte követhetetlen, hogy milyen iramban jelennek meg az új technológiák, az új alapanyagok, és egyik évről a másikra teljesen új területek nőnek ki a semmiből.

A szépségipar fejlődésének üteme az informatikáéhoz fogható Forrás: Beauty Forum

Minthogy a napi munka mellett nemcsak a kívülállóknak, hanem sokszor a szakembereknek is komoly nehézséget okoz lépést tartani a változásokkal, a szektor időről-időre szakkiállításokon gyűjti össze a legfontosabb trendeket és újításokat.

“Az idei kiállítás legfontosabb újítása, hogy a rendezvényt a szűkebb szakmán túl a nagyközönség számára is megnyitjuk,” tudjuk meg a fesztivál főszervezőjétől, aki szerint a Beauty Trend Show több mint két évtizedes múltja megalapozta azt a hagyományt, hogy a leglényegesebb innovációk ezen a kiállításon mutatkoznak be a magyarországi piac számára.

A most hétvégi kiállításon közel 150 kiállító mutatkozik be több száz márka képviseletében, a profi és műkedvelő érdeklődők pedig látványos programkínálatból válogathatnak: lesznek smink- és fodrászversenyek, új termékek és technológiák bemutatói, de Magyarországon először megtekinthetik Hajas László idei, a londoni Salon International-re készült haj-show-ját is.

Bár a kiállítás mindenki számára látogatható lesz, a szépségipar képviselői exkluzív információkra is számíthatnak, hiszen szakmai jeggyel nemcsak a nagyközönség számára elérhető kiállítótérbe, hanem a kiállítás kimondottan profiknak szóló területére is beléphetnek.