Előkerült Béla

Quaestor
Quaestor
Vágólapra másolva!
Megtalálták Orgován Bélát, a közmunkásból a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatójává előlépett férfit. A büntetett előéletű tápiósági lakos a brókerbotrány kirobbanása után lett a pénzügyi cég első embere. Hónapok óta bujkál a sajtó elől, még senkinek sem nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Orgován azután vállalta el a posztot, hogy a Quaestor 150 milliárd értékben adott ki hamis kötvényeket, a cég vezetője, Tarsoly Csaba és felesége előzetes letartóztatásba került.

A közmunkás Orgován Béláról hamar kiderült, hogy középfokú végzettsége sincs, sőt gyilkossági kísérlet miatt eljárás is folyt ellene. A kinevezés keltette botrány hatására Tarsoly Csaba pár nap múlva visszavette a vezérigazgatói posztot. Utána letartóztatták, majd elrendelték előzetes letartóztatását.

A C-pont vagy az egykori Célpont stábja megtalálta pénzügyi cég stróman vezetőjét. A Hír Televízióból távozó műsor a Napi Gazdaság online-on folytatja oknyomozó pályafutását.

Megtalálták Orgován Bélát Fotó: Polyák Attila - Origo

Emlékezetes felmondás

"Köszönjük Szikszai Péternek, eddig bírtuk. Szerintünk Orbán nem geci" – hangzik el abban a videóban, amelyet a Hír TV Célpont című riportműsorának stábja tett közzé. A kisfilm elején Losonczi Kata egy szánkóval látható, ezzel is Simicska Lajosra utalnak, aki emlékezetes nyilatkozatait követően elutazott.