Fontos tájékoztatást adtak ki a quaestorosoknak

Quaestor
Quaestor
Vágólapra másolva!
A Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. felszámolása 2015. április 22. napján megindult. A társaság felszámolója közleményt adott ki a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. ügyfeleinek teendőiről. 
Vágólapra másolva!

Amennyiben Quaestor-kötvénye van

A Quaestor-törvény hatálya alá tartozó ügyfelek, akik a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt.-vel kötöttek szerződést, hamarosan egyenlegközlő igazolást kapnak postai úton. A kárrendezésre vonatkozó igényüket ezen egyenlegközlő igazolás alapján a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alaphoz történő kérelmük benyújtásával érvényesíthetik 2015. május 6. és 2015. június 5. közötti jogvesztő határidőn belül. A részletekről az alap nyújt további felvilágosítást.

Ide küldje, ha észrevétele van

A kimutatással kapcsolatos észrevételeket a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére kell küldeni: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. Kérik, hogy a borítékra írják rá: „Észrevétel Quaestor-kötvény". Visszajelzés hiányában az egyenlegközlőben foglaltakat elfogadottnak tekintik.

Hamarosan érkeznek a levelek Fotó: Polyák Attila - Origo

Amennyiben nem kap egyenlegközlő igazolást 2015. május 18-ig, jelezze a quaestor@psfn.hu e-mail címen vagy a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címén. A tárgyban, illetve a borítékon fel kell tüntetni, hogy „Egyenlegközlő igazolást kérek".

Amennyiben értékpapírszámlája, pénzkövetelése van

Hamarosan az aktuális állapotnak megfelelő ügyfél-egyenlegközlőt kapnak postai úton az értékpapírszámlával rendelkező ügyfelek is. Az észrevételeket az eltérés okát igazoló dokumentumokkal együtt a kézhezvételt követő 8 napon belül kizárólag postai úton küldhetik a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére „Észrevétel" jelzéssel.