Új szereplő a gázpiacon

Vágólapra másolva!
Belépett a földgáz-kiskereskedelmi piacra a vállalkozások számára eddig csak villamos energiát értékesítő MVM Partner Zrt., az MVM-csoporthoz tartozó társaság elsősorban a közép- és nagyvállalatokat szeretné elérni.
Vágólapra másolva!

A cég hétfői tájékoztatása szerint földgázpiaci termékekkel egészül ki az MVM Partner eddigi, főként a villamosenergia-piacra fókuszáló portfóliója. Az energiakereskedő társaság március közepétől keresi meg ajánlatával meglévő és leendő partnereit,

a földgázpiaci szolgáltatását a következő, 2016. október 1-jén induló gázévtől vehetik igénybe a nem lakossági ügyfelek.

A közleményben Bally Attila, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója kifejti, a jelenlegi piaci trendekből az látszik, hogy egy energiakereskedő cég úgy állhat stabilan a lábán, ha nemcsak a villamosenergia-, hanem a földgázpiacon is jelen van.

Az MVM Partner Zrt. részt vesz a magyarországi kis- és középvállalkozások villamos energiával történő ellátásában, valamint a Magyarországgal határos regionális villamosenergia-kereskedelemben is. Fogyasztói portfóliója 2010-től önkormányzati intézményekkel és közvilágítási fogyasztókkal bővült. A társaság az energiakereskedelmen és -értékesítésen túl segítséget nyújt a villamosenergia-felhasználás optimalizálásában is.