Vágólapra másolva!
A Property Market Kft. a Kopaszi-gáton folyó projektjébe tulajdonostársként bevonta a katari hátterű Constellation Hotels Holdings Ltd. vállalatot - közölte a cég.
Vágólapra másolva!

A Constellation Luxemburgban bejegyzett társaság, a vállalat tevékenységi köre főként kereskedelmi ingatlanok és hotelek hosszú távú befektetésére, valamint fejlesztésére terjed ki. A Constellation portfoliójában számos ötcsillagos szálloda és irodaépület található európai nagyvárosokban, illetve az Egyesült Államokban.

A dél-budai Duna-parton megvalósuló projekt a cég közleménye szerint rengeteg új lehetőséget nyújt az egyébként is komoly ütemben fejlődő XI. kerület számára. Az egész főváros lakosságának kikapcsolódási élményekkel szolgáló, jelenleg és

a továbbiakban is parkként működő Kopaszi-gát területe egy modern iroda- és lakóövezettel bővül.

A Property Market megalakulása óta dolgozik az ingatlanfejlesztés részleteinek kidolgozásán, amellyel kapcsolatban májusban további információkat közöl majd.

„A tranzakcióval a 20 éves Market-csoport helyi tapasztalata kiegészül a Constellation Hotels Holdings Ltd. tőkeerejével és a világszínvonalú ingatlanokkal kapcsolatos tudásával" - idézte a közlemény Árendás Gergelyt, a Property Market Kft. ügyvezetőjét.

A Property Market Kft. a Market Építő Zrt. 2015-ben megalapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata. A Market Építő Zrt. 1996-ban alakult, mára évente közel 50 beruházást valósít meg. Ezek többsége ipari, logisztikai létesítmény, irodaház, közintézmény, szállodák, kereskedelmi célú ingatlan és sportlétesítmény.