Hipersebességű mosógép forradalmasíthatja a mosást

mosógép és a kutya
Vágólapra másolva!
Hipersebességű mosógép, egy forradalmian új hőszigetelési megoldás, illetve egy lakókörnyezetbe is telepíthető néma szélgenerátor is bekerült a KICkoff Verseny elődöntőjébe. 
Vágólapra másolva!

Tizenkét európai országból összesen több mint 100 innovatív kezdő vállalkozó jelentkezett az egyik legrangosabb, teljes Kelet-Közép-Európát lefedő KICkoff Verseny elődöntőire. Csupán 12 csapat jut tovább a szeptemberi varsói nemzetközi döntőbe, ahol megküzdenek majd a 10 000 eurós fődíjért és a 150 000 euró összértékű KIC InnoEnergy Highway akcelerációs programba kerülésért.

A KICkoff Verseny magyarországi kiemelt partnere és főszervezője a Bay Zoltán Nonprofit Kft. Június 27-én, a Prezi-székházban megismerheti az energetikát érintő leginnovatívabb hazai ötleteket.

Mi is az a KICkoff Verseny?

A KICkoff Versenyt már második alkalommal rendezték meg, a célja a fiatalok vállalkozó kedvének erősítése. A megmérettetés kiemelt célja kiválasztani és támogatni az európai energetikai piac hatékonyságát fokozó, gyorsabb fejlődését elősegítő, jelentős innovációt tartalmazó ötleteket, megoldásokat, projekteket.

A Prezinél lesz a startupverseny magyarországi elődöntője Forrás: --

A leginnovatívabb magyar startupötletet rangos hazai zsűri választja ki. Duda Ernő, a Solvo Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki egyben a zsűri elnöke is, azt mondta,a magyar kreativitás nemzetközi szinten is versenyképes. Bízik benne, hogy a legjobbnak ítélt magyar csapat jelentős nemzetközi sikert fog elérni Varsóban, a döntőben.

Grasseli Norbert, a Bay Zoltán Nonprofit Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: a június 27-i esemény programját úgy állították össze, hogy ne csupán egy verseny elődöntője legyen, hanem egy startuptalálkozó is egyben, ahol projektcsapatok, mentorok, energetikai szakértők, befektetők, üzleti angyalok személyesen is tudjanak találkozni, kötetlen formában eszmét cserélni.