Lemondott a vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár

Páva Zsolt; Szalay Ferenc; Boros Anita
Pécs, 2017. április 26. Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke, Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára, Rátgéber László kosárlabda-mesteredző, Páva Zsolt polgármester és Takács Mihály, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia főigazgatója, miniszterelnöki tanácsadó (b-j) a Nemzeti Kosárlabda Akadémia alapkőletételén Pécsen 2017. április 26-án. A Rátgéber Kosárlabda Akadémia szakmai bázisán nyugvó sportkomplexum több mint 2,5 milliárd forintos beruházással valósul meg. MTI Fotó: Lendvai Péter
Vágólapra másolva!
Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára lemondott, közölte a tárca.
Vágólapra másolva!

A tájékoztatás szerint Boros Anita gyermeke születésével indokolta a lemondást. A fejlesztési miniszter a továbbiakban is számít a leköszönő államtitkár szakmai munkájára.

Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára, Forrás: MTI/Lendvai Péter

Boros Anita 2015-től töltötte be a tisztséget, amellyel egyben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikai államtitkári feladatait is ellátta.

Az ő irányítása alatt folytatódott a közvagyon ésszerű, gazdaságos hasznosítása, miközben a vagyonkezelési viszonyok átláthatóbbá és ellenőrizhetőbbé váltak.