Átnevezik Magyarország leglátogatottabb plázáját

Aréna Pláza bevásárlóközpont épületfotó este esti felvétel esti kivilágítás felirat fényreklám FOTÓ FOTÓTÉMA gyalogos KÖZTERÜLET NAPSZAK utcai lámpa városkép Budapest, 2014. november 5.
Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros
Budapest, 2014. november 5. Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros VIII. kerületében, a Kerepesi úton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Magyarország leglátogatottabb plázáját átnevezik, mely a változást jelképezi. A pláza 10 év után cserél nevet és logót, ezután a neve Arena Mall lesz.
Vágólapra másolva!

Új nevet kap az eddig Arena Plaza néven ismert bevásárlóközpont.

A központ neve ezentúl Arena Mall lesz.

Nemcsak a név változik, hanem az arculat is, a hivatalos honlapra kattintva már az új logó jelenik meg.

A sarokban látható az új logó Forrás: Arena Mall

– mondta el Müller Tamás, az Arena Mall igazgatója.

Az Arena piaci pozícióját a bevásárlóközpont új tulajdonosa, a NEPI Rockcastle több lépcsőben, folyamatos innovációkkal kívánja tovább erősíteni. Az Arena Mall elnevezés és a megújult arculat a változást jelképezi, törekvésünket a folyamatos újjászületésre. Ezzel új fejezetet nyitunk a bevásárlóközpont életében – olvashatóak az igazgató szavai a Mediapiac.com oldalon.

Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros VIII. kerületében, a Kerepesi úton Forrás: MTI/Róka László

A 2007-ben megnyílt Arena Mall jelenleg Magyarország piacvezető bevásárlóközpontja,

heti átlag 250 ezer fős látogatószámmal.

– tette hozzá Gedeon Éva, az Arena Mall marketing vezetője.