Randialkalmazást vezetett be egy bank az USA-ban

Ez  a 7 cég már nem kér a dolgozóitól diplomát – galéria - Bank of America
7, Bank of America: az amerikai multinacionális befektetési banknál is számos nyitott pozíció található azoknak, akik nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel, például az elemzői vagy ügyfélkezelési munkakör.
Vágólapra másolva!
Az oregoni Umpqua Bank többéves tesztelés után indította el alkalmazását, aminek segítségével az ügyfelek ki tudják választani az ügyintézők közül, hogy melyikük a legszimpatikusabb, és ki lehet a legnagyobb segítségükre.
Vágólapra másolva!

Számos bank döntött úgy, hogy startupokba fekteti pénzét, és a technológia térnyerését meglovagolva ügyfeleik hűségét tovább mélyíti.

Az Umpqua például a héten indította el alkalmazását, ami lehetővé teszi ügyfeleik számára, hogy áttekintsék az ügyintézők adatlapját,

ahol ráadásul még kommunikálhatnak is velük, mielőtt elsétálnának a bankba. A profilokban fényképek, rövid bemutatkozás, valamint a banki tapasztalatokról is szó esik.

Illusztráció Forrás: AFP/Sputnik/Jeenah Moon

A bank jelenleg 270 fiókteleppel rendelkezik az Egyesült Államok nyugati részén.

– nyilatkozta Eve Callahan az Umpqua Bank kommunikációs vezetője.

De nem csak az oregoni bank lépte át a huszonegyedik század technológiai küszöbét. A Bank of America rendszerében már arra is van lehetőség, hogy

videókonferencia segítségével intézzék banki teendőiket az ügyfelek

– sőt, a személyre szabott fiókjuk eléréshez elég egy tablet vagy egy okostelefon is.