Magyarország a hetedik legnépszerűbb beruházási célpont a világban

Potápi Árpád János; Orbán Viktor Dombóvár, 2014. április 1.
Potápi Árpád János, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje beszédet mond a pártszövetség választási nagygyűlésén, amelyen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a dombóvár
Dombóvár, 2014. április 1. Potápi Árpád János, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje beszédet mond a pártszövetség választási nagygyűlésén, amelyen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a dombóvári Hunyadi téren 2014. április 1-jén. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
2010 óta pénzügyileg és gazdaságilag folyamatosan erősödik az ország – mondta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerdán Bonyhádon a Digitális szakadék csökkentése elnevezésű projekt Tolna megyei első vállalati helyszínén.
Vágólapra másolva!

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, aki a térség országgyűlési képviselője is, a Schäfer-Oesterle Kft.-nél tartott sajtótájékoztatón kiemelte:

Magyarország ma a hetedik legnépszerűbb beruházási célpont a világban,

a munkanélküliség a 2010-es 12 százalékról 3,6 százalékra csökkent, és hatodik éve folyamatosan nőnek a bérek.

Potápi Árpád János Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával zajló digitális képzési programban eddig 768 ember vett részt, mostantól a bonyhádi Schäfer-Oesterle Kft.-nél a cég csoportvezetői szerezhetik meg a munkájukhoz szükséges digitális ismereteket.