A Burger King azt kéri a vásárlóktól, hogy vegyenek McDonald’s ételeket

Burger King
Illustration picture shows, an and employee working during the opening of a branch of the Burger King fast-food restaurant chain in Auderghem - Oudergem, Brussels, Tuesday 12 September 2017. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK
Vágólapra másolva!
A brit Burger King nemrég közösségi felületein osztott meg egy közleményt, amelyben arra kéri a vásárlókat, hogy ne csak kedvenc gyorséttermükben vásároljanak a járvány idején, hanem támogassák a többi, akár konkurens céget is.
Vágólapra másolva!

Akárcsak a világ legtöbb pontján, úgy Nagy-Britanniában is a járvány által az egyik leginkább sújtott szektorba tartozik a vendéglátás. Ráadásul a szigetországban ismét szigorítanak, így az éttermek, bárok, pubok és szórakozóhelyek bizonytalan időre bezárnak a vendégek előtt.

Egy részük átáll a házhozszállításra, sokan viszont merre nem képesek.

A Burger King közösségi oldalain közzétett bejegyzés arra ösztönzi a vásárlókat, hogy ezekben a nehéz időkben ne csak kedvenc gyorséttermüktől rendeljenek, hanem próbálják ki a vetélytársakat is.

A Burger King közleménye megemlíti többek között a KFC-t, a Papa John's-t, a Subway-t és a McDonald's-t is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We know, we never thought we’d be saying this either.

Burger King UK (@burgerkinguk) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzésben az étteremlánc kiemeli, hogy sosem gondoltak arra, hogy ilyen posztot fognak írni , azonban ennek is eljött az ideje a koronavírus-járvány miatt. Megjegyzik, hogy a Whopper, a saját jellegzetes burgeruk továbbra is a legjobb választás, de a jelenlegi helyzetben a Big Mac sem annyira rossz dolog.